Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Board Game: Betrayal at house on the Hill



Το Betrayal at house on the Hill είναι ένα φανταστικό επτραπέζιο τρόπου που σχεδιάστηκε με την υπογραφή του ηχηρού ονόματος της Wizards of The Coast.

Υπόθεση του παιχνιδιού είναι μία παρέα ανθρώπων (ο καθένας με διαφορετικές δυνατότηες), ένα "party" όπως θα λέγαμε στη γλώσσα του rpg, που μπαίνει να εξερευνήσει ένα εγκαταλελειμένο σπίτι. Στην πορεία όμως, ανάλογα τι θα ανακαλύψουν και πως, κάποιος από την ομάδα επιλέγεται από το παιχνίδι να "φάει" την κατάρα να γίνει προδότης! Έτσι δημιουργούνται 2 αντίπαλα στρατόπεδα. Από τη μία ο προδότης και απο την άλλοι οι προδομένοι φιλοι του.

Το παιχνίδι περιέχει 30 διαφορετικές κατάρες. Για την κάθε μία από αυτές το παιχνίδι δίνει διαφορετικές οδηγίες στον προδότη και διαφορετικές στους προδομένους για το τι πρέπει να κανουν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Όμως ο η μία ομάδα δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει η άλλη ώστε να την αποτρέψει!

Μάλιστα κάθε φορά που "ανοίγει ένα νέο δωμάτιο προστίθεται στο παιχνίδι μία κάρτα δωματίου στην τύχη, και επειδη κάθε φορά ο προδότης μπορεί να είναι διαφορετικος, τότε κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο.

Ενα παιχνίδι με κούκλες βουντού, νεκρές νύφες, ψυχασθενείς δολοφόνους και βρικόλακες! Προσφέρει τόσο γέλιο όσο και ανατριχίλα!!

Το έχω παρει πριν ένα χρόνο και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

b-track-games © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute